• Címünk: H-9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly út 2.
  • Telefon: +36 70 454 7703, +36 20 399 4363
  • Iroda nyitvatartása: 09.00-17.00 (hétfötől-péntekig)

Irodánkról

Kedves Látogató!


Ingatlanirodánk azt tűzte ki célul, hogy nevét és munkatársai megbízható munkáját lehetőség szerint az egész Szigetközben megismerjék .Mi nem dolgozunk több száz ingatlanértékesítővel és nem tartozunk semmilyen franchise rendszerbe, mi munkánkkal a Mosonmagyaróváron és környékén élő, idetelepülni szándékozó, vagy akár az innen elköltözni vágyó emberek élethelyzetét igyekszünk segíteni. Megadunk minden segítséget az Ön igényei szerint és tanácsadásunkkal tesszük gondtalanabbá és könnyebbé egy ingatlanvásárlás vagy eladás körülményeit.


Mi szeretnénk az Ön aktuális ingatlannal kapcsolatos kihívásaiban, szakmai tudásunkkal és empatikus problémamegoldó képességünkkel az Ön ügyét szolgálni.

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy sokszor mediátorként kell közvetíteni az eladó és vevő között és ezt mi szívesen vállaljuk.


Mi megbízásos, de nem kizárólagos alapon dolgozunk .Nálunk a regisztráció és az összes hirdetési forma ingyenes.

A mi megbízási szerződésünk másfél oldalnyi és rugalmasan, kis százalékkal dolgozunk, sőtt esetenként teljesen egyénre szabott a tarifánk.

 

Bármelyik ingatlanirodával felvesszük a versenyt, mert fő mottónk:

"Mindent megtenni az ügyfeleink érdekében és ezt nem csak munkanapokon, hanem szombaton és vasárnap is."

 

S ha Ön szolgáltatásunkkal elégedett, a legtöbb amit Ön értünk tehet, hogy jó szívvel ajánlja Lajtahome ingatlan-tanácsadó irodánkat, melyet előre is köszönünk.


Nagy IstvánIngatlan kereső

-