• Címünk: H-9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly út 2.
  • Telefon: +36 70 454 7703, +36 20 399 4363
  • Iroda nyitvatartása: 09.00-17.00 (hétfötől-péntekig)

Szolgáltatásaink – Home staging

               HOME STAGING - azaz a lakás ELADÁSRA VALÓ FELKÉSZÍTÉSE

 

Mit jelent a home staging?


Az ingatlan eladásra / kiadásra való felkészítését. Ez az Amerikában már 40 éve létező, és az utóbbi 15 évben Európát is meghódító szemlélet és tevékenység a lakberendezésnek és a professzionális eladásnak egyfajta ötvözete. Célja, hogy egy ingatlant a lehető legrövidebb időn belül és a lehető legnagyobb nyereséggel értékesítsünk vagy adjunk bérbe azáltal, hogy megmutatjuk annak legjobb arcát és a benne rejlő lehetőségeket.


Home staginggel az ingatlanok 94 %-a 3 hónapon belül értékesítésre kerül 10-30 %-kal magasabb áron, a hosszú ideje eladhatatlan lakások pedig eladhatóvá válnak.


Egy felkészített ingatlan azt adja, amire a Vevő vágyik: tágas, világos tereket, gyönyörűen bebútorozott, kiváló állapotú lakást és egyfajta életérzést. Így a vevő álmai otthonát látja meg az ingatlanban.

 

 

 

Ön melyik lakást választaná inkább?

Pedig ez ugyanaz a lakás - felkészítés előtt és után...
 


Hogyan működik?


10-ből 9 lakásvásárló érzelmi alapon dönti el, hogy megveszi-e a lakást, amibe belép.


Az első 10 másodpercben a Vevő olyan határozott véleményt formál a lakásról, amely egyenes úton vezet a döntéshez. Ennyi időre van szükség, hogy a látottak az érzelmeire hassanak, majd ezt az érzelmi benyomást fogja később racionális indokokkal  önmaga számára is alátámasztani.


Egy felkészített lakás nem bízza a véletlenre ezt a mindent eldöntő első benyomást.
Lenyűgözi a Vevőt, így az első 10 másodpercben törvényszerűen kialakuló vevői véleményre hihetetlen mértékű befolyást gyakorol!

 


Lássuk, milyen lépések szükségesek a sikeres eladáshoz!


Ha megszületett a döntés, hogy eladjuk a lakásunkat, akkor onnantól kezdve már nem az otthonunkként, hanem egy értékes vagyontárgyként érdemes rá tekintenünk, ahonnan előbb-utóbb el fogunk költözni. Legyen pontos tervünk a továbblépésről, hogy ha holnap megérkezik A VEVŐ, tudjuk, hogy mikor és hova fogunk menni!

 

Az, ahogy a házunkban, lakásunkban élünk, nagyon különbözik attól, ahogyan felkészítjük az értékesítésre. Az otthonunk legtöbbször olyan, mint a gyerekünk: nem látjuk objektíven a hibáit. Már megszoktuk, jól érezzük magunkat benne, az az otthonunk, ezért nehéz érzelmileg elszakadni tőle és megváltoztatni. A vevő azonban nem a mi ízlésünkre és életmódunkra kíváncsi, hanem arra, hogy Ő hogyan tudna abban a lakásban élni. Ha mindenhol az Eladó személyes dolgait látja, nem tudja magát otthon érezni. Ezért van szükség egy külső szemlélőre, aki racionálisan tudja nézni a lakást, úgy, mint egy értékes tárgyat.

 

 

Egy üres lakásban sincs könnyű dolga a vevőnek. A csupasz tér élettelen, hideg és egyáltalán nem vonzó az érdeklődők számára. A legnagyobb probléma azonban az, hogy az emberek 90%-a nem tudja felmérni a teret, amit lát. Nem tudja, hogy mekkora és milyen bútorok férnek el az adott helyiségben, sőt, sok esetben azt sem tudja eldönteni, hogy a helyiségnek mi a funkciója!

 

 

A Vevő a hirdetésben találkozik először az ingatlannal. Már itt meg kell teremtenünk azt a pozitív benyomást, hogy feltétlenül látni akarja a lakást élőben is! Ha minőségi fotókkal és profi marketing anyaggal mutatjuk be a lakást, akkor kitűnik a kínálatból és sokkal nagyobb érdeklődést generál.

 

A lakás felkészítésére befektetésként érdemes tekinteni, mivel az megnöveli a lakás értékét. Ha a lakás nem mutatja meg a legelőnyösebb képét, sokkal nagyobb az esély, hogy sokáig lesz a piacon, ami egy dologhoz vezet biztosan: az árcsökkenéshez. Ne az alacsony árral tűnjön ki ingatlana a piacról!

 

 

Ragadja meg a lehetőséget, hogy az Ön lakása is a lehető legrövidebb időn belül és a legmagasabb áron találjon vevőre, bérlőre!

 

Irodánk partneri kapcsolatban áll a WinWin Home csapatával, akik a sikeres ingatlanfelkészítés szakértői. Ismerik az ingatlanpiacot és az Ön lakásában rejlő lehetőségeket, a lehetséges célcsoportokat és annak igényeit. Pontosan tudják, hogy mit kell tenni azért, hogy magasabb áron, magabiztosan, nagyobb nyereséggel válhasson meg az ingatlantól és a vevőt is boldoggá tegye.

 

Itt tudhat meg többet partnerünkről, a WinWin Home szakértői csapatáról.

 

                                                                  http://winwinhome.hu/

 

 

 

 

 

 

 Ingatlan kereső

-