• Címünk: H-9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly út 2.
  • Telefon: +36 70 454 7703, +36 20 399 4363
  • Iroda nyitvatartása: 09.00-17.00 (hétfötől-péntekig)

Szolgáltatásaink – Fotózás, Videózás

Kollégánk Auxner Péter, aki a bécsi főiskolán "LIK Akademie für Foto und Design" diplomázott, fiatal kora ellenére nagyon professzionális fotókat és videókat készít a Lajtahome számára. Enteriőr fotók terén nagy gyakorlatra tett szert, de nem csak ebben a fotóműfajban tehetséges.

 

Az enteriőr fotózás, az épületek külső-és belső tereinek fotózása bizonyos  szakmai tudást és kreativitást, egyéni látásmódot igényel, ez az amit nem lehet telefonos ingatlan fotózással helyettesíteni. A kinti és benti fények megfelelő kiexponálása, a kicsi  és akár a nagy terek helyes megjelenítése, a valóság hiteles visszaadása, a tér adottságainak, két dimenziós fotón történő megjelenítése, igazi kihívás a fotós számára, minden egyes alkalommal.

 

De Péter nem csak a fotók terén nyújtja tudása legjavát, hanem az erre alkalmas ingatlanok esetén, sajátos stílusú, hangulatú, zenei világú, ötletes videófilmeket is forgat, melyeket videókamerájával maga rögzít, maga állít össze és utómunkálatai során maga vág meg miközben kiválasztja hozzá a megfelelő zenét is.

Mindegyik kis film egy egyedi hangulatú benyomás és annak az adott ingatlannak a hangulatát tükrözi, ebben a folyamatban ő teljesen szabad kezet kap, ez az ő döntése alapján zajlik.

 

Tudni szeretné, hogy milyen plussz értéket képvisel egy ingatlan professzionális fotója vagy videója?
 

-Magasabb áron értékesítheti ingatlanát  - magasabb profitért
-Bizalmat ébreszt az új látogatók szemében és valósághűen adja vissza a látottakat ezáltal a vevőjelölt már könnyebben   szelektálhat a képek, a videó alapján.
-A jó kép jó minőséget, jó szolgáltatást közvetít és egy igényesen kivitelezett fotó vagy videó IGÉNYESSÉGET  feltételez...

 

Fotózás:

Auxner Péter 

Tel:+36 30 603 9922

Mail:peter.auxner@gmail.comIngatlan kereső

-