• Címünk: H-9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly út 2.
  • Telefon: +36 70 454 7703, +36 20 399 4363
  • Iroda nyitvatartása : 09.00-17.00 (hétfötől-péntekig)

Szolgáltatásaink – Fotózás, Videózás

Kollegánk Auxner Péter,aki jelenleg a" LIK Akademie für Foto und Design" hallgatója Bécsben,fiatal kora ellenére nagyon professzionális fotókat és videókat készít a Lajtahome számára , enteriőr fotók terén  nagy gyakorlatra tett szert, de nem csak ebben a fotóműfajban tehetséges .

 

Az enteriőrfotózás, az épületek külső-és belső tereinek fotózása bizonyos  szakmai tudást és kreativitást , egyéni látásmódot igényel, ez az amit nem lehet telefonos ingatlanfotózással helyettesíteni . A kinti és benti fények megfelelő kiexponálása, a kicsi  és akár a nagy terek helyes megjelenítése, a valóság hiteles visszaadása , a tér adottságainak , két dimenziós foton történó megjelenítése, igazi kihívás a fotós számára, minden egyes alkalommal.

 

De Péter nem csak a fotók terén nyújtja tudása legjavát, hanem az erre alkalmas ingatlanok esetén, sajátos stílusú, hangulatú, zenei világú , ötletes videófilmeket is forgat , melyeket videókamerájával maga rögzít, maga állít össze és utómunkálatai során maga vág meg miközben kiválasztja hozzá a megfelelő zenét is.

Mindegyik kis film egy egyedi hangulatú benyomás és annak az adott ingatlannak a hangulatát tükrözi, ebben a folyamatban ő teljesen szabad kezet kap ,ez az ő döntése alapján zajlik.

 

Tudni szeretné, hogy milyen plussz értéket képvisel egy ingatlan professzionális fotója vagy videója?
 

-Magasabb áron értékesítheti ingatlanát  - magasabb profitért
-Bizalmat ébreszt az új látogatók szemében és valósághűen adja vissza a látottakat ezáltal a vevőjelölt már könnyebben   szelektálhat a képek, a videó alapján.
-A jó kép jó minőséget, jó szolgáltatást közvetít és egy igényesen kivitelezett fotó vagy videó IGÉNYESSÉGET  feltételez...

 

Fotózás:

Auxner Péter 

Tel:+36 30 603 9922

Mail:peter.auxner@gmail.comIngatlan kereső

-